Estetski Vistabel Beograd

Estetski Vistabel je jedan od najpopularnijih i najviše izvodjenih estetskih tretmana u svetu. Estetski Vistabel je prečišćeni protein iz bakterije clostridium botulinum. Estetski Vistabel se koristi kao blokator nervnih impulsa koji inervišu mišice lica i na taj način dovode do smanjene kontrakcije. Blokadom kontrakcija pojedinih mišića lica nestaju bore na koži, one pliće nestaju potpuno a one dublje se značajno ispravljaju.

Ovim tretmanom se uklanjaju sitne i duboke bore na čelu nastale mrštenjem, sitne bore smejalice oko očiju, podižu obrve, uglovi usana, spuštaju usne kod gamy smile – kod ljudi kod kojih se previše vide nepci prilikom smejanja.

Estetski Vistabel se u malim dozama koristi u medicini – neurologiji i oftalmologiji, da bi se relaksirali spazmi mišića oko očiju i u predelu glave i vrata, kod migrena itd.
Tretman Estetskim Vistabelom je odličan izbor za bore između obrva, oko očiju, u uglovima očiju i kod horizontalnih bora na čelu.
Tretman Estetskim Vistabelom je potpuno bezbedan i veoma je važno da posle tretmana lice i dalje ima prirodan i osvežen izgled. Posle ubrizgavanja Estetskog Vistabela potrebno je nekoliko dana do par nedelja da se efekat postigne, a dejstvo vistabela je oko 6 meseci, nakon čega se može ponovo obnoviti tretman.

Baby Estetski Vistabel – Beograd

Baby Estetski Vistabel je procedura aplikovanja malih doza vistabela na mestima gde se uobičajeno ubrizgava. Efekat je potpuno prirodan izgled uz ocuvanu pokretljivost mišića. Efekat traje oko 2-3 meseca.

Estetski Vistabel se pored tretiranja bora na licu koristi i za smanjenje pojačanog znojenja – Hiperhidroze.
Tretman nije bolan i rezultati traju 12 meseci, nakon čega se tretman može ponoviti.