PDO MEZONITI – FACE LIFTING BEZ HIRURSKOG NOŽA

Specijalne tehnike podmlađivanja lica i tela LUXEFACE & LUXEBODY , PDO MEZONITIMA (mono-niti, spring-niti i cog-niti)
LUXEFACE – specijalna tehnika podmlađivanja lica, RE MEZONITIMA (jedna od najboljih na svetu) koje savršeno regenerišu kožu , formiraju subdermalnu mrežu kolagenih vlakana i na taj način daju fantastičan lifting efekat.
LUXEFACE metoda je jedinstvena tehnika aplikacije PDO RE MEZONITI koje su sačinjene od resorptivnog konca i koje su pod stalnim kliničkim nadzorom. Potpuno su drugačije i klinički su dokazano najbezbednije mezoniti od ostalih prisutnih na tržištu.

Kako izgleda tretman mezonitima?

Pre tretmana lice se dubinski očisti ,nakon toga nanosi se topikalni anestetik u obliku kreme koja ostaje na licu oko 45 minuta. Nakon toga, u određene delove lica koje lekar označi ubacuju se mezoniti. Mezonit se nalazi u gipkoj igli, koje su različitih dužina i izgrađene su od polydioxanona – supstance koja je potpuno biorazgradiva i period potpune razgradnje uz pomoć tkivnih enzima je od 3-6 meseci. Mezoniti su absorptivne i aplikuju se u kozu ultrafinim iglama sto cini ovaj tretman apsolutno bezbolanim,sigurnim i brzim .Efekat fejsliftinga se vidi odmah nakon tretmana i najintenzivniji je posle tri meseca i traje od 1,5 do 2 godine
Mezoniti imaju veoma jak efekat podmlađivanja kože zato što dovode do aktiviranja angiogeneze- formiranja nove mreže kapilara i boljeg dotoka kiseonika i hranljivih materija do kože, stimulišu proizvodnju kolagenih i elastičnih vlakana (koja prestaju da se sintetišu od 45 –te godine) Upravo zbog ovoga postoje ovakvi antiaging tretmani da pokrenu proces regeneracije i reparacije i podmlade kožu lica vrata i tela. Rezultati se vide odmah nakon tretmana, ali pravi efekat je nakon tri meseca i traje dve do tri godine, nakon čega se može ponoviti.

mezoniti-beograd

Efekti tretmana mezonitima:

– Zatezanje kože
– Mezoniti vraćaju volumen podizanjem lica
– Mimika ostaje očuvana
– Pounjavanje bora nazolabijalnih, pušačkih bora, bora oko očiju
– Podižu uglove usana
– Mezoniti su idealno rešenje za podbradak ukoliko imate opuštenu kožu koja visi.

Da li je potreban oporavak?

Tretman mezonitima je bezbedan, praktično bezbolan, oporavak je brz i vrlo brzo se vraćate svkodnevnim aktivnostima. Posle tretmana ukoliko se aplikuje više niti možete imati blagi otok po neku modricu, ali sve ovo prolazi za 7-9 dana.

LUXEBODY je specijalna tehnika aplikovanja PDO mezoniti u nadlaktice na leđima u predelu grudi ,stomaka, unutrašnje strane butina , gluteus , spoljašnju stranu butina , predeo oko kolenog zgloba i potkolenice. Na ovaj način je moguće da pored zatezanja kože, povećanja tonusa, smanjimo celulit i masne naslage.

Mezoniti se mogu kombinovati sa dermalnim filerima i efekat je potpuno prirodno podmlađeno lice sa jasno oblikovanim konturama lica.

Zbog svega ovoga mezoniti su zaista prirodna alternativa za hirurški face lifting. Posle aplikovanja mezoniti, drugi antiage tretmani se mogu raditi posle 3-4 nedelje.