Dermaroler je medicinski instrument sa valjkom koji sadrži 200 tankih čeličnih iglica

kojim se može punktirati više od 250.000 mini uboda na epidermu u roku 5-10 min. Dužina mikroiglica na dermarolleru je različitih dužina, što omogućava rešavanje brojnih estetskih problema na licu i telu i ima neverovatnu moć u podmlađivanju kože.

Ukoliko imate probleme na koži kao što su: hiperpigmentacije, ožiljke od akni, celulit, strije, alopeciju- Dermaroller je tretman za Vas. Ovo je pre svega veoma sigurna, multifunkcionalna i pouzdana metoda koju možemo koristiti u različite svrhe.

DERMAROLLER je takozvana kolagen indukciona terapija jer hiljadu sitnih uboda podstiču stimulaciju fibroblasta da luči kolagen i elastin, i ovim tretmanom se koža prirodno regeneriše i reparira. Koža postaje punija, ožiljci od akni i neravnine na koži se popunjavaju, smanjuju se pore, fine linije i sitne bore, a lice izgleda jedrije, blistavo i podmlađeno.
derma pre i posleOvaj tretman se mora sprovoditi u strogo sterilnim uslovima. Koriste se sterilni dermaroleri za jednokratnu upotrebu, čime je opasnost od moguće infekcije svedena na minimum.

Koliko je tretmana potrebno?

Potrebno je uraditi 3-5 tretmana u zavisnosti od stanja kože, sa pauzama od 5 do6 nedelja.

Kontraindikacije:

-karcinom kože
-radioterapija kože
-herpes simpleks
-akutna zapaljenja kože
-auto imuna oboljenja
-sklonost ka krvarenjima i stvaranju keloida.