AKCIJA ZA KUPLJENA 4 TRETMANA 5-i GRATIS !!!

POZOVITE ODMAH I REZERVIŠITE.  +381 11 3442109 ;  +381 69 3442 109

 

 

LASERSKO  UKLANJANJE  DLAKA 

Laserska epilacija je medicinski  tretman pomoću kojeg se možete osloboditi  neželjenih dlačica na licu i telu. Zahvaljujući novim savremenim generacijama lasera, diodnim laserima taj problem se danas veoma uspešno rešava.

U TAO AcuMedAesthetic centru radimo medicinskim laserom najnovije generacije LUMENIS  LightSheer DESIRE , koji ujedno predstavlja zlatni standard kada je u pitanju ovaj tretman.

ZAŠTO DIODNI LASER?

Diodni laseri spadaju u najefikasnije izvore svetlosti i emituju pulsirajuće svetlo od 810 nm. Pokazali su se kao veoma korisni u tretiranju Fitzpatric I i IV fenotipova kože i dugogodišnja klinička praksa je pokazala a su bezbedni efikasni i daju dugoročne rezultate.

OPIS TRETMANA

U toku tretmana energija lasera prodire u kožu nekoliko milimetara i dospeva do korena dlake. U trenutku kada dospe do pigmenta melanina u dlaci svetlost se apsorbuje tj pretvara u toplotu i oštećuje koren dlake. Sa oštećenjem korena usporava se rast dlake.Dlake koje se pojavljuju posle epilacije su sve svetlije i tanje. Laser se koristi isključivo za dlake sa pigmentom. Dlake koje nemaju pigmenta se mogu ukloniti elektrolizom.

Potrebno je uraditi od 3-5 tretmana ,u zavisnosti od boje dlake, boje kože, endokrinoloških problema. Kako bi postigli što bolji rezultat potrebno je napraviti plan tretmana sa doktorom u zavisnosti od tipa kože i kose. Najbolji  rezultati i tretmana su kod osoba sa svetlom kožom i tamnim  dlakama.  Važno je podvrgnuti se tretmanima nekoliko puta u intervalima od 4-8 nedelja , zato što dlake rastu u odredjenim fazama ,a melanin koji sadrži osnovu dlake ,povezan je sa korenom samo u fazi rasta, što znači da se različite vrste dlaka u toj fazi rasta ,nađu u različito vreme.

PRIPREMA

-Pre svakog tretmana potrebno je da se dlačice obriju.

– Izlaganje suncu ili upotreba krema za samopotamnjivanje nije dozvoljena .

-Dlačice se moraju brijati najmanje 4 nedelje pre tretmana , jer čupanje pincetom , depilacija voskom ili šećernom pastom može dovesti do oštećenja folikula dlake i bitno uticati na lasersku epilaciju.

-Osobe koje uzimaju antibiotike zbog zapaljenskih promena na koži (akne..) ne smeju se  podvrgnuti tretmanu laserom dok ne prođe 4-6 nedelja od terapije.

-Koža pre tretmana mora biti čista bez šminke i dezodoransa.

Znači kada se budete odlučili na epilaciju laserom ,morate se pridržavati ovih uputstava.

DA LI JE TRETMAN BOLAN?

Tretman laserskom epilacijom je praktično bezbolan za mnoge pacijente i zahvaljujući sistemu za hlađenje koji je ugrađen u laser tretmani su praktično bezbolni. Možete osetiti blago peckanje ili štipanje za vreme tretmana, međutim vćina pacijenata dobro podnosi tretman. Za one jako osetljive može se naneti anestetik krema ,naročito na najosetljivijim delovima a to su prepone i pazuh.

KOLIKO TRAJE TRETMAN?

Zavisi od područja koje se tretira .Tretman malih  regija, kao što su brada , nausnice, pazuh… može trajati  samo nekoliko minuta, dok tretman većih  regija  noge, leđa ,može  trajati i više od sat vremena.

DA LI JE POTREBAN OPORAVAK?

Ne. Možete primetiti blago crvenilo i otok, koji može trajati nekoliko sati do jednog dana. Možete na tretiranu regiju staviti hladne obloge.

Veoma je važno istaći da se za svakog pacijenta idividualno određuju idealni parametri  , na besplatnom pregledu kod doktorke.

Kod malog broja pacijenata ,laserska epilacija ne garantuje trajno uklanjanje dlaka, jer određene dlake mogu biti otporne na lasersku svetlost i mogu se ponovo pojaviti ,ali mnogo tanje i svetlije.

 

 

AKCIJA ZA KUPLJENA 4 TRETMANA 5-i GRATIS !!!

POZOVITE ODMAH I REZERVIŠITE.  +381 11 3442109 ;  +381 69 3442 109

Cenovnik laserske epilacije
Zene Muskarci
Regija tela Cena u eur Regija tela Cena u eur
Cele noge 300 Ledja od 100 do 220
Potkolenice 150 Grudi od 100 do 200
Natkolenice 150 Stomak od 90 do 150
Prepone od 80 do 120 Ramena od 80 do 120
Cele ruke 150 Jagodice od 40 do 60
Pola ruku od 60 do 90 Brada od 60 do 100
Pazuh 50 Vrat od 70 do 120
Podlaktice 120
Nausnice od 20 do 30
Brada od 30 do 50
Zulufi od 40 do 60
Areole od 20 do 40