guna-kolagen-terapija-beogradGUNA MD-TISSUE je medicinski preparat koji regeneriše kolagena vlakna vezivnog tkiva, smanjuje vidljive znake starenja, smanjuje nastanak bora , poboljšava hidrataciju prerano ostarele kože.
MD-TISSUE je novi medicinski proizvod razvijen od strane GUNA LABORATORIJE, koji pomaže ženama i muškarcima da izgledaju mlađe. Kolagen je glavni sastojak vezivnog tkiva i njegov gubitak i uništavanje su glavni razlozi starenja tkiva. Starenjem se epidermis istanjuje i kao posledica ovoga smanjuje se barijera koja čuva vlagu u koži ,sto dovodi do prekomernog isparavanja i sušenja kože.
Glavni sastojak MD- TISSUE preparata je kolagen koji obnavlja i regeneriše kolagena vlakna matrice vezivnog tkiva, formira bio-mrežu koja daje čvrstinu i pojačava tonus kože.
MD –TISSUE se injektira direktno u kožu i to naročito u delovima koji su oštećeni suvi sa izraženim borama , čime se postiže restruktuiranje tkiva i smanjenje bora.
Ovaj preparat je obogaćen sa nekoliko pratećih komponenti ,askorbinskom kiselinom (vit C), magnezijumom, piridoksin hloridom ( vit. B6), riboflavinom (vitB2) i tiamin hidrohloridom (vit B1), koji pomažu u stvaranju, transportu i stabilizaciji kolagena u odgovarajućim strukturama kože.


Ova sofisticirana inovativna terapija ublažava fiziološko starenje vezivnog tkiva ,
deluje kao zaštitna barijera od slobodnih radikala .

Protokol tretmana određuje lekar nakon pregleda i u zavisnosti od oštećenja kože.
1-2 puta nedeljno šest do osam nedelja.