BIOREGENARATIVNI TRETMANI – usporavaju biološko starenje

Osnov moderne anti- age medicine je holistički pristup , a njen glavni cilj je podmlađivanje. Mnogi spoljašnji i unutrašnji faktori mogu da naruše harmoniju i unutrašnju ravnotežu organizma. Svi procesi koji se dešavaju u našem telu su povezani. Poremećaj jednog može da uzrokuje poremećaj ostalih metaboličkih procesa ,koji se mogu različito ispoljiti u telu i na koži tela.
Veliki udeo u usporavanju biološkog starenja je baziran na nekolko osnovnih životnih principa : zdrava ishrana, obavezna fizička aktivnost ,dobar hormonski balans, jak imuni sistem, izbegavati alkohol i pušenje i naravno stres.
Obzirom da je koža najveći organ tela ,da bi se potpuno regenerisala potrebno je oko 5-6 nedelja. Vaša koža će iz dana u dan biti zategnutija, lepša , ujednačenija,sitne bore potpuno nestaju, duboke bivaju vidno ublažene ,hiperpigmentacije nestaju.
Naše iskustvo je pokazalo da rezultati posle ovih tretmana ,mogu biti zaista dugotrajni.

BIOREGENERATIVNI TRETMAN ZA RESTRUKTUIRANJE KOŽE PEPTIDIMA

Sa sigurnošću se može reći da je put do mladalačke kože korišćenje peptida koji kao bioregulatori predstavljaju tajnu podmlađivanja. Korišćenje peptida je jedan od najboljih načina da se uspori proces starenja.
Tokom života sinteza kolagena i elastina se smanjuje, što dovodi do nastanka bora i mlitave kože. Antiageing regenerativni tretman PEPTIDYAL-om 115 ,dovodi do podsticanja i ubrzavanja sinteze kolagena (koji praktično prestaje da se sintetiše posle 45- te godine)
što će dovesti do vidnog podmlađivanja kože. Peptidi su lanci amino kiselina koji utiču na sintezu kolagena. Aplikovani peptidi prolaze kroz sve slojeve kože i prodiru kroz ćelijsku membranu u jedro ćelije i na taj način podstiču prirodnu regeneraciju tkiva na ćelijskom nivou. Nakon samo jedne terapije injekcionog ubrizgavanja peptida koža postaje glatka sjajna i elastična.

Protokol tretmana

Tri puta u razmaku od dve nedelje, nakon toga održavanje jednom mesečno ili jednom u dva meseca.
Efekti tretmana su neverovatni:

– poboljšava se tekstura i boja kože
-poboljšava se mikrocirkulacija i metabolizam kože
-smanjuju se duboke i potpuno nestaju plitke bore
-smanjuju otoke i povećavaju hidrataciju
-dovode do lifting efekta.

Koža nakon ovih tretmana je sjajna, puna i zategnuta.