KAKO PRONAĆI PRAVI TRETMAN ZA SEBE?

tretman-vest

 

Estetska medicina napreduje iz dana u dan, prateći nove trendove i dostignuća pokušavamo da nađemo one prave, da kombinujemo i da ostvarimo glavni cilj ,a to je rejuvenacija – podmlađivanje.

Regenerisati zrelu kožu nije lak proces, ali odabirom pravog preparata to je itekako moguce. U paleti proizvoda za podmlađivanje koje primenjujemo u TAO AcuMedAesthetic ordinaciji izdvajamo SKIN BOOSTER , Terapiju PEPTIDIMA, KOLAGENOM MD TISSUE. Preparati koji su prava riznica hijaluronske kiseline , amino kiselina, vitamina, kolagena ,antioksidanasa , potpuno prirodni preparati za vašu kožu. Ove raskošno kreirane preparate sa aktivnim supstancama ,će vam obezbediti lepu, hidriranu glatku i baršunastu kožu.

Ovaj proces rejuvenacije traje , što znači da je potrebno tretmane ponavljati. U početku je u zavisnosti od starosti i stanja kože potrebno uraditi najmanje tri tretmana sa razmacima od 10 do 15 dana , koji se kasnije rade jednom mesečno ili jednom u dva meseca. Pošto se znakovi starenja kože počinju ozbiljnije primećivati posle četrdesete, tada se treba i ozbiljnije posvetiti nezi kože.

Gubitak punoće , dublje bore , palo lice, dehidrirana koža bez sjaja, se mogu korigovati i držati pod kontrolom uz pomoć bioregenerativnih tretmana koje smo spomenuli i naravno hijaluronskim filerima . Na taj način se proces starenja usporava , kombinovani estetski tretmani će vam dati veoma dobre rezultate.

Preporučeni tretmani se uvek rade u serijama , jer je malo i češće najbolji pristup , da biste imali potpuno prirodan i podmlađen izgled.